Pelvic Fins op 75e editie van Club 3voor12!

16 February 2013

3 voor 12 UtrechtDe Utrechtse afdeling van het toonaangevende muziekplatform 3voor12 organiseert elke maand Club 3voor12; een bijzonder leuke avond waar een mix van jonge bandjes en gevestigde namen te bewonderen is.

Donderdag 28 februari zijn wij onderdeel van de mooie line-up met Herrek, Tududuh en Kensington. Lees de aankondiging van 3voor12 hieronder of op hun website.

Club 3voor12/Utrecht pakt uit voor 75e editie – Kensington, Tududuh, Pelvic Fins, Herrek & John Coffey DJ-set!

Op 27 januari 2005 vond de allereerste editie plaats van Club 3voor12/Utrecht. Dit is de maandelijkse showcase-avond waarmee – voornamelijk – Utrechtse bands een laagdrempelig podium en geïnteresseerd publiek wordt geboden. Iets meer dan acht jaar later staat de 75e editie op het programma! Dat op zich is al een feestje waard. Laat er nu ook nog eens een gloednieuw clubteam zijn dat het programmeren overneemt van een groep programmeurs die de afgelopen twee jaar een fantastisch mooie reeks Club-avonden heeft neergezet. Dan kun je dus maar beter gelijk een vliegende start maken. Voor deze editie wordt vers talent gecombineerd met een aantal Eredivisie-spelers uit de Utrechtse scene. Precies zoals de Club bedoeld is!

Pelvic Fins

Deze 3voor12/Utrecht Selecteert van de maand februari bewapent zichzelf met prachtige melodieën, donker en bijzonder stemgeluid van zanger Gijs van der Voort en een repertoire dat schommelt tussen vrolijke popnummers en gevoelige liedjes. Op de Club zal de driekoppige formatie van Pelvic Fins nummers spelen die op de nieuwe EP zullen staan, die gepland staat voor dit voorjaar.

Bron: Website 3voor12 – Club 3voor12/Utrecht pakt uit voor 75e editie (Tekst: Ricardo Jupijn 15 februari 2013)

Comments are closed.