Afscheid

25 September 2016

Lieve vrienden van de Fins!

Om maar met de deur in huis te vallen: Pelvic Fins houdt helaas op te bestaan. Wij merken dat we niet meer de tijd, inspiratie en energie hebben om structureel te investeren in de band, terwijl dat wel nodig is om onszelf te blijven ontwikkelen en het leuk te houden. Daarom hebben wij de moeilijke beslissing genomen dat we er mee op houden.

Echt heel verdrietig kunnen we er echter ook niet van worden, want het is een fantastisch project geweest waar wij altijd verschrikkelijk veel lol in hebben gehad. We hebben op prachtige plekken gespeeld, bijzondere mensen ontmoet en vooral altijd heel erg veel leuke reacties gekregen. Onze liedjes zijn inmiddels meer dan honderdduizend keer beluisterd op Spotify, en dat aantal blijft maar oplopen. Daar zijn wij ontzettend trots op, en het blijft bijzonder leuk om All Day Long ineens te horen als we ergens in de kroeg staan.

Hoewel we niet veel uitgebracht hebben is er altijd een trouwe schare fans geweest, waar we jullie ontzettend voor willen bedanken. Jullie hebben ons een hoop onvergetelijke momenten bezorgd, waarvan we er een paar onder elkaar hebben gezet in dit fotoalbum. Duizend maal dank daarvoor, en speciale dank voor Erwin Tuijl, Leon Dubbers, Jasper van Dorp, Wilco Minderhoud, Jordi Langelaan, Andrew Verhulp, Sassefras Weerstand en Matthijs Boom, die ons op verschillende manieren onwijs geholpen hebben en waar het geweldig samenwerken mee was. Dank!

Gijs, Dolf & Bart

1

Comments are closed.