Wintertuin / De geest moet waaien: Dictaaltuur

20 May 2013

Op 23 mei organiseren eerstejaars studenten van Creative Writing ArtEZ DicTAALtuur, of: ‘hoe taal de wereld beheerst’ op het De geest moet waaien – Nieuwe Lente-festival. Nadruk ligt hierbij op vooruitgang, het afzetten tegen de huidige norm, de rebellie van de jonge generaties.

De studenten hebben zelf een programma samengesteld vol jong talent dat het water test van groter succes. Ook worden er doorlopend monologen, geschreven door tweedejaars Creative Writing studenten, opgevoerd door eerstejaars theaterstudenten.

De eerste avond van festival De geest moet waaien heeft als thema ‘Dictaaltuur: of hoe taal de wereld beheerst’. Nadruk ligt hierbij op vooruitgang, het afzetten tegen de huidige norm, de rebellie van de jonge generaties. Eerstejaars studenten van Creative Writing ArtEZ stellen een programma samen vol jong talent dat het water test van groter succes.

Pelvic FinsMet literatuur en poëzie van onder meer Martijn Brugman, Sannemaj Betten, Yuki Kempees, Milla Braat en Write Now! winnaressen Marijn Sikken en Lauranne van Grinsven. Muziek is er van CAPIAU & LAPORT, De Koorts en Pelvic Fins.

Locatie: Theater a/d Rijn, Arnhem
Toegang: gratis
Deur open: 20.00 uur
Aanvang: 20.30 uur

Voor meer informatie over De Geest Moet Waaien: www.wintertuin.nl
DicTAALtuur op Facebook

Comments are closed.