22 maart: Twentietoe Tiel

13 March 2014

Datum: Zaterdag 22 maart 2014
Locatie: Twentietoe, Beethovenstraat 22 Tiel
Zaal open: 19.30u
Kaarten: 5 euro (kaarten aan de deur)

Tijdens dit poppodium rocken we het plafond van Twentietoe naar beneden.

De Utrechts/Groningse formatie Audio Adam behoeft geen introductie meer. Met het debuutalbum This is our home (nov 2012) en de krachtige liveshows heeft het viertal zich stevig weten te nestelen in de Nederlandse pop-/rock scene. De muziek komt recht uit het hart en wordt door 3FM en muziekbladen vergeleken met bands als Snow Patrol en Keane.

Pelvic Fins is een driekoppige formatie uit Utrecht. De band wisselt vrolijke popnummers met een akoestische sound af met gevoelige singer-songwriter liedjes. Het donkere stemgeluid van frontman Gijs van der Voort, de melodische baslijnen van Dolf de Meijer en de stuwende percussie van Bart van Westrop die samenkomen in eigengeschreven composities geven de band een uniek, intiem geluid wat al een hoop harten in en rond Utrecht heeft veroverd.

The Crowbar Escape Plan is een punkrock formatie uit de omgeving Tiel. De band bestaat uit: Ben Looijen (zang/gitaar), Ralph Brusse (gitaar), Wisse van Woerkom (basgitaar) en Richard Brusse (drums). TCEP is opgericht in mei 2013. De muziek kenmerkt zich door felle drums en stevige gitaren.

Speciaal voor deze avond heeft choreografe Claudia Penders een dans gemaakt op een nummer van Audio Adam. Deze dans is live met de band te bewonderen tijdens het concert.

VJ William van Collenburg omlijst deze avond met zijn spectaculaire beelden!

Comments are closed.