Pelvic Fins in afscheidsboek TIVOLI 3511NL

8 March 2014

Tivoli Oudegracht brengt een schitterend fotoboek uit, omdat de poptempel helaas gaat verdwijnen. Drie keer raden wie daar knoepertjegroot instaan? Fotograaf Han Ernest maakt een aantal prachtige foto’s van onze EP-release en een aantal daarvan zijn in het boek terecht gekomen! Het boek is in beperkte oplage verkrijgbaar bij de kassa van Tivoli.
Tivoli boek

Het fotoboek TIVOLI 3511 NL is vanaf nu te koop bij de kassa van Tivoli Oudegracht. Het boek is een documentair fotoproject dat hart en ziel van Tivoli Oudegracht in beeld brengt. De foto’s werden gemaakt door Han Ernest, hij deed samen met Geert Hendrickx de beeldselectie en vormgeving. Het boek kost € 35,11 en bij de kassa is ook een inkijkexemplaar te vinden! Op de website van Han Ernest vind je meer informatie. (Bron: Tivoli.nl)

tivoli voorbij
In de loop van 2014 opent het Muziekpaleis zijn deuren. Met de verhuizing naar deze nieuwe locatie verlaat Tivoli het kenmerkende gebouw aan de Oudegracht, dat als symbolisch mag gelden voor hart en ziel van het poppodium. Met een documentaire fotoserie hoop ik dit ‘hart en ziel’-gevoel te kunnen vastleggen. Uiteindelijk laat zich een boek ontwikkelen dat dient als een historisch aandenken, waarmee een tijdperk van ruim drie decennia wordt afgesloten. (Bron: Han Ernest)

Comments are closed.