Pelvic Fins opent wekelijks muziekpodium in Hofman Café!

6 October 2013

Met een uitgebreid terras in de warme zomermaanden is het goed vertoeven in Hofman Café, maar ook in de koudere maanden is het gezellige café aan het Janskerkhof de place to be! Vanaf november zullen er elke donderdagavond bandjes het podium komen beklimmen. Pelvic Fins opent het wekelijkse muziekpodium in Hofman Café op donderdag 7 november.

Utrechts jongste popformatie Pelvic Fins kende sinds afgelopen najaar een vliegende start. 3FM sloot ze in de armen en 3VOOR12 Utrecht koos hen als meest opvallende band van februari. De band wisselt vrolijke popnummers met een akoestische sound af met gevoelige singer-songwriter liedjes. Eerder stond het drietal van Pelvic Fins al eens op Elevator Session, Instore Galore en deden het voorprogramma Andy Burrows en presenteerden hun EP in een uitverkochte Tivoli. Ditmaal komen ze naar Hofman Café voor een gratis toegankelijk optreden.

In het verleden stonden als eens Kensington, Pien Feith, Bird On The Wire, Yori Swart en The Secret Love Parade in Hofman Café voordat ze doorbraken bij het grote publiek. Vanaf november schotelt Hofman Café de nieuwste en leukste acts voor – en naast de live-muziek op de donderdagen kun je trouwens ook op vrijdag en zaterdag vanaf 23.00 uur lekker dansen met de befaamde Hofman DJ’s.

Comments are closed.