Pelvic Fins in 1%SHOW

7 March 2012

Vanavond (7 maart) spelen Gijs, Dolf en Bart (a.k.a. Pelvic Fins!) in de 1%SHOW in Pakhuis de Zwijger Amsterdam! We zullen twee nummers spelen: All day long en Mr. Neighbour. De nummers zullen live via de webcam te zien en te horen zijn!

Op woensdag 7 maart, vanaf 20.00 uur, organiseert 1%CLUB samen met CleanDrinks en Ben & Jerrys een 1%SHOW gecombineerd met de CleanDrinks borrel in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. De avond staat in het teken van voedsel. Want eerlijk eten, dat is appeltje eitje. Of toch iets lastiger?


Uitzending: 07 Mar 18:00 – 22:00

Vrolijke gitaarklanken begeleidt met een diepe, rauwe basstem, een beetje een kruisbestuiving tussen Chrystal Fighters en James Blunt. Dat is toch wel de beste omschrijving voor Pelvic Fins, de nieuwste muzieksensatie die debuteerde tijdens de 1%SHOW van 7 maart, die we in samenwerking met CleanDrinks organiseerden.

Deze drie stoere mannen stonden misschien wel voor het eerst samen op het podium, maar ze rockten zo hard, dat niemand in het publiek daar ook maar iets van merkte. Hier en daar waren zelfs wat wiegende heupen en schuddende, ehm, hoofden te zien. Ze brachten de nummers Kings of Town, All day long en Mr. Neighbour ten gehore.

De 1%SHOW, die als thema ‘eerlijk eten’ had, was weer een succes, mede dankzij de muzikale kwaliteiten van deze toffe band! Fan geworden? Ze hebben nog geen officiĆ«le website, maar liefdesbrieven en fanmail sturen wij natuurlijk met alle plezier door naar de heren. Dan volgt die fanpage vanzelf wel!

15 maart 2012 11:57 Geschreven door Eveline Schrijen

Bron: 1 procent club

Comments are closed.