Nieuwe optredens: september 2011!

2 September 2011

Het is weer zover! We gaan weer los! Gijs is terug van vakantie en we gaan meteen weer spelen.

Aankomende zondag (4 september) gaan we samen met andere singer songwriters bootje varen door de singel van Utrecht en ondertussen liedjes spelen!
Op zondag 4 september 2011 zijn wij met Dobber Theater onderdeel van het UIT-feest (de aftrap van het culturele seizoen) van Utrecht. In de binnenstad van Utrecht ter hoogte van café Ledig Erf stap je in één van de drie bootjes die je naar de locatie (Willemsplantsoen) van het eindtheaterstuk vervoeren. Op het moment dat je in een bootje stapt, begint de beleving al. Er wordt livemuziek voor je gemaakt of er wordt een verhaal verteld. De bootvaart duurt ongeveer 10 a 15min.

En aankomende woensdag (7 september) staan we in de Monza! We hebben afgelopen donderdag al een soundcheck gedaan en het wordt gaaf! Het wel een besloten feestje voor de faculteit Rechten van de Universiteit Utrecht, dus we kunnen helaas geen mensen uitnodigen…

En voor degenen die Gijs ook wel eens zonder Dolf willen horen: Gijs speelt zaterdag 10 september in Walden op het Domplein in Utrecht. UPDATE: Optreden is verplaatst naar zondag, dus het wordt gewoon een ouderwets Gijs & Dolf optreden!

Comments are closed.