Gijs & Dolf op Radio 1!

29 September 2010

Hoe raar kan het lopen…! Gijs werd afgelopen dinsdag om half elf ‘s avonds gebeld door Radio 1. De singer-songwriter die was uitgenodigd voor het nachtprogramma had afgezegd, en wij werden gevraagd om in zijn plaats te komen spelen: om 2 uur diezelfde nacht! En zo kan het gebeuren dat je ineens midden in de nacht in de auto op weg bent naar de NOS-studio’s in Hilversum!

We waren te gast in het programma ‘Nog steeds Wakker Nederland‘ met presentatoren Casper Meijer en Erik Nusselder. In dit programma krijgen jonge, ambitieuze en speelse radiojournalisten de kans om hun programma te maken op nationale radio. We hebben in totaal vier nummers gespeeld: All day long, I’d do it all again, I’m allright en Come back to bed. Tussen de nummers door werd Gijs geinterviewd over onze nummers. De presentatoren en redactie waren in ieder geval enthousiast.
Ondanks het late tijdstip een erg gave ervaring! (En naar het schijnt luisteren er ‘s nachts zo’n 30.000 mensen naar Radio 1; da’s toch een Amsterdam ArenA vol…!)

De nummers zijn hieronder te beluisteren (met dank aan Casper Meijer):

Comments are closed.