Pelvic Fins – EP Release

Yes, het is zover! Met gepaste trots gaan wij zaterdagavond 1 juni onze EP “Kings of Town” presenteren in de Spiegelbar van Tivoli Oudegracht! De deuren gaan open om 19:30, we hebben Port of Call als voorprogramma en het is gratis. Dus komt allen, koop gelijk de EP en neem zoveel mogelijk vrienden mee!

Datum: zaterdag 1 juni 2013
Tijd: 19.30u (aanvang: 20.15u)
Locatie: Spiegelbar Tivoli (Oudegracht)
Toegang: gratis!

Pelvic Fins – EP Release

Utrechts jongste popformatie Pelvic Fins kende sinds afgelopen najaar een vliegende start. 3FM sloot ze in de armen en 3voor12 Utrecht koos hen als meest opvallende band van februari. Ook de Tivoli is hen niet vreemd: frontman Gijs van der Voort stond eind maart nog in het voorprogramma van Andy Burrows in de grote zaal van Tivoli Oudegracht. En terecht, want Gijs, Bart en Dolf maken prachtige muziek. Van vrolijke meezingers via laid-back zomermuziek naar melancholische, donkere liedjes: Pelvic Fins blijft boeien.
Tot op heden was al dit moois echter nog niet op plaat of het web te beluisteren, iets waar vanavond verandering in gaat komen. In de sfeervolle Spiegelbar presenteert Pelvic Fins zijn debuut EP: Kings of Town. Bron: tivoli.nl


Pelvic Fins – Kings of Town (Live @ 3FM)

Routebeschrijving Tivoli Oudegracht / Spiegelbar

Oudegracht 245
3511 NL Utrecht
www.tivoli.nl

Openbaar vervoer

Volg vanaf Utrecht CS uitgang Moreelsepark. Steek de Catharijnesingel over naar de Mariaplaats. Loop met de bocht mee naar rechts en ga meteen links de Zadelstraat in. Deze uitlopen in de richting van de Dom. Daarvoor rechtsafslaan de Lijnmarkt op en vervolgens loop je rechtdoor de Oudegracht op (het water aan je linkerkant houden). Na enkele honderden meters sta je voor Tivoli.
Als je met de auto komt, kun je parkeren in Parkeergarage Springweg. Deze garage staat aangegeven vanaf de Catharijnesingel en is 24 uur per dag geopend.

Auto

Adres voor je routeplanner: Tivoli | Oudegracht 245 | 3511 NL Utrecht
Of klik op deze link voor de route vanaf je huisadres

Parkeren

Als je met de auto komt, kun je parkeren in Parkeergarage Springweg. Deze garage staat aangegeven vanaf de Catharijnesingel en is 24 uur per dag geopend.
Let op: tijdens koopavonden (donderdag) kan er een file voor deze parkeergarage staan. Je kunt dan kiezen voor een van de andere parkeergarages van Hoog Catharijne.


Pelvic Fins – All day long (Live @ 3FM)