Jouw foto op de cover van onze EP Kings of Town?

27 November 2012

LomographySamen met Lomography (een super vet, internationaal, analoog cameramerk) organiseren wij een wedstrijd met als hoofdprijs jouw foto op de cover van onze EP én een huiskamerconcert! Vanaf NU kun je je foto gemaakt met een lomography camera insturen en wie weet houden wij op de EP release in januari wel een plaat met jouw foto erop omhoog. Check de wedstrijd via de website van LOMO!

LOMO Rumble: Ontwerp de voorkant van onze EP!

Drie boys uit Utrecht begonnen een band en binnen no time stonden ze in de studio van 3FM. Please meet Pelvic Fins. Prachtige liedjes in een lekker analoog jasje. De EP komt er aan en daar gaan wij iets bijzonders mee doen. Read on!

Gijs, Dolf en Bart van Pelvic Fins zijn drie dudes uit Utrecht met een passie voor prachtige popliedjes. Onlangs hebben ze hun eerste EP opgenomen – genaamd “King’s of Town”. Apetrots natuurlijk, en met de release inzicht willen ze jullie graag uitdagen met een speciale wedstrijd. Doe mee aan deze “All Day Long Rumble” en staat straks jouw foto op de cover van de allereerste Pelvic Fins EP!

De opdracht is simpel – check de 3FM opname van hun eerste single “All Day Long” hieronder. Duik na het luisteren van dit liedje je fotoarchief in voor passende foto bij deze track (of schiet er één). Denk aan een mooie zachte foto, een tikkie spannend en natuurlijk super analoog. Wat zou jij de hele dag door kunnen doen? Daar zijn de heren naar op zoek.

Wat kan je winnen?

De hoofdprijswinnaar krijgt niet alleen zijn foto op de cover van de EP, hij wint ook een huiskamerconcert van Pelvic Fins (alleen als je in NLD of BE woont), de EP “Kings of Town” en 10 piggies.

Daarnaast kiezen wij ook 3 runners up. Zij krijgen elk de EP “Kings of Town” en 5 piggies.

Voorwaarden rumble:

  1. Selecteer grondig je allerbeste foto’s voordat je ze instuurt. 

  2. Film- en cameratype: iedere willekeurige analoge camera en film mag gebruikt worden. Zolang ze 35mm of 120 type film gebruiken en niet digitaal bewerkt of gemanipuleerd zijn.
  3. Zorg dat je foto’s de tag ‘pelvicfins’ hebben, zo kunnen wij ze gemakkelijk terug vinden in ons archief!
  4. Limiet: 3 foto’s per persoon.
  5. Door deelname aan deze rumble geef je toestemming aan Pelvic Fins om jouw foto te gebruiken voor promotionele doeleinden. Uiteraard zal jouw LomoHome in alle publicaties worden genoemd.
  6. Inzendingen moeten minimaal 300 dpi zijn en bij voorkeur vierkant formaat
  7. De deadline van de rumble is 17 december.

Succes!

Comments are closed.