Pelvic Fins is Act van de Week op staplab.nl!

17 September 2012

Leuk bericht van de website staplab.nl!

ACT VAN DE WEEK: PELVIC FINS

StaplabIn juni dit jaar lieten we al de videoclip zien van Pelvic Fins. Gisteren speelden ze de sterren van de hemel bij 3FM. Voor ons is dat in ieder geval reden genoeg om ze tot Act van de Week te benoemen, want wij zijn overtuigd van deze band.
Toch valt er helaas niet veel over ze te vertellen. Er is geen bio te vinden, geen extra informatie en zelfs een ‘past shows’ is niet te vinden… Dit moet haast wel betekenen dat ze nèt zijn begonnen, toch? Hun facebook van ze is in ieder geval in mei -dit jaar- aangemaakt. Ze zijn dus nog vrij recent.

Toch is de zanger Gijs van der Voort niet onopgemerkt gebleven bij ons en stond hij al eerder bij Instore Galore dat wij samen met Habek organiseerden!

Maar goed, wie heeft extra informatie nodig als er gewoon goede liedjes van ze op het internet verschijnen ? Juist, het maakt ook allemaal niet uit. Wij genieten gewoon van de nummers. Doe het ook, en check het hieronder. Denk lichte gitaarklanken, donkere stem en een melancholische sfeer die er als van zelf indruipt. Heerlijk.

Bedankt Staplab voor dit mooie bericht! Die EP die komt er snel (oktober/november), samen met een goeie site met bio, meer informatie EN een concertagenda 🙂 Beloofd!

Comments are closed.