Optreden Pelvic Fins tijdens het benefietconcert

5 June 2013

In sporthal De Horst wordt op zaterdag 6 juli om 21.00 uur een benefietconcert gehouden ten bate van de stichting Lotte’s Leven. Één van de bands die deze avond zullen optreden is het trio Pelvic Fins uit Utrecht.

Pelvic Fins is een driekoppige formatie uit Utrecht en bestaat uit zanger/gitarist Gijs van der Voort, bassist Dolf de Meijer en drummer Bart van Westrop. De band wisselt vrolijke popnummers met een akoestische sound af met gevoelige singer-songwriter liedjes. Het donkere stemgeluid van frontman Gijs van der Voort, de melodische baslijnen van Dolf de Meijer en de stuwende percussie van Bart van Westrop die samenkomen in eigen geschreven composities geven de band een uniek, intiem geluid wat al een hoop harten in en rond Utrecht heeft veroverd.

Pelvic Fins bestaat in zijn huidige vorm sinds het najaar van 2011. Sinds de drie heren de handen ineen hebben geslagen, stonden ze al tweemaal in de studio van 3FM en verzorgden ze een aantal voorprogramma’s in de Tivoli. Ook de opnames voor de eerste EP zijn inmiddels achter de rug: de EP Kings of Town zal begin juni 2013 worden uitgebracht.

De Pelvic Fins treden op 6 juli samen op met George Baker, Tessa Belinfante, Totlast, en Bonafied. Aanvang van het concert is 21.00 uur. De toegang is vanaf 16 jaar en ouder.

Kaarten kosten in de voorverkoop € 12,50 per stuk en zijn te bestellen via benefietlottesleven@gmail.com en benefietlotteleven.blogspot.nl of te koop in Zeewolde bij Shoeby, Bruna en Fifty Fifty. Kaarten aan de deur kosten € 17,50. De opbrengst van deze avond komt ten goede aan de Stichting Lotte’s Leven. Stichting Lotte’s Leven heeft als doel om €150.000,= in te zamelen d.m.v. sponsoren zodat Lotte naar Amerika kan voor een belangrijke stamcel- en zuurstoftherapie.

Bron: Zeewolde actueel

Comments are closed.