12 april: Pelvic Fins @ Gebr. de Nobel Kroegentour (Leiden)

10 April 2014

Here we go, stereo! Binnenkort is Nederland een poptempel rijker: Gebr. de Nobel opent haar deuren in Leiden. Om de sleutelstad muzikaal een beetje voor te bereiden op dit heugelijke feit organiseert de Nobel een Kroegentour van livemuziek langs verschillende locaties in de stad. Aan ons de eer om het spits af te bijten in Café De Uyl van Hoogland. Zaterdag 12 April!

Vanaf zaterdag 12 april gaat de Gebr. de Nobel Kroegentour van start. Het poppodium reist in de ‘dakloze’ periode van kroeg naar kroeg. Gewoon omdat de Gebr. toffe bandjes en dj’s willen voorschotelen aan de voormalige LVC- en de nieuwe Gebr. de Nobel-bezoeker. En ook omdat we onze Leidse kroegen daarvoor heel geschikt vinden natuurlijk.

Entree = GRATIS

Zaterdag 12 april

Pelvic Fins, Olivier van Hoore, dj Vinofraus
Locatie: De Uyl van Hoogland

De aftrap van de Gebr. De Nobel Kroegentour zal worden gedaan in de Uyl van Hoogland: een gezellige kroeg, met diverse heerlijke biertjes op de tap, gelegen naast de Hooglandse Kerk.
Als eerste zal de Leidse muzikant Olivier van Hoore het podium betreden, met een aantal van zijn vrienden. Een jonge muzikant, die veel inspiratie haalt uit Spaanse en Zuid-Amerikaanse muziekstijlen. Toch resulteert dit niet in pure flamenco’s: hij combineert dit met de dichterlijke singer/songwriter-stijl van Bob Dylan en consorten.
Daarna zal Pelvic Fins, een Utrechtse driemansformatie, een show vol popnummers weggeven. De drie heren hebben in Utrecht al hun nodige sporen verdiend, en zijn al een aantal maal in de 3FM-studio’s te gast geweest om hun nummers te laten horen.
Omdat de avond nog lang niet klaar is, zal DJ Vinofraus achter de draaitafels komen te staan. Verwacht van hem dansbare soul, funk en hiphop.

Comments are closed.